FAQ (frequently asked questions)

Pitali ste nas

Imamo li sadnice?

Da, svake godine imamo u ponudi barem desetak sorti čili papričica. Prati naše objave na našoj facebook stranici ili na web stranici.

Da li prodajemo svježe plodove?  

Naravno, svake godine krajem srpnja pa sve do kraja studenog imamo u ponudi svježe plodove. Kao i na prethodno pitanje, prati naše objave na facebook i instagram profilu, a na našoj web trgovini pod “svježi plodovi” možeš ih naručiti i dolaze u roku 24-36 sata na tvoj prag.

Da li pomažu rukavice u zaštiti od kapsaicina?

Ne pomažu ni jedne 100%.
Postoje nitrilne rukavice koje su svakako bolje od običnih latex rukavica.

Jel peče?

Kako koga i kako gdje…
Na ovo pitanje je vrlo teško odgovoriti kratko jer kod nas je bilo milijun situacija. Prvo si zaljutiš ruke i počešeš si oko pa na putu do kupaone, zaljutiš i kvaku, a onda uletiš u kupaonu i ne znaš kako dalje. Ruke su ljute, oko gori. Skidaš sve sa sebe i letiš pod tuš i tu nastupa prava drama. Dalje samo zamisli kako je bilo.

Mogu li frendu podvaliti vaš Pure Fire umak

Možeš, naravno.
Ako si mu bio do tad frend nakon toga mu ne buš više bio.
Mi ne preuzimamo odgovornost i nisi vidio ovaj odgovor na našem FAQu.

Već dugo koristim Smoked Green umak koji je srednje ljut i više mi nije ljut. Kako to? 

Tolerancija na ljuto raste tako da ti preporučamo da pomakneš svoje granice i prebaciš se na Međimurski jal ili WTF Habanero. Ljući su i zasigurno ćeš opet osjetiti taj radosni osjećaj pečenja.

Mačka mi  spava u tegli sa Carolinom Reaper. Može li joj se nešto desiti? 

Kome? Mački ili Carolini? Što se nas tiče, neka  se druže. Jedna od njih će  ziher zapamtiti dan kad je došla kod druge.